Software producten

Zonatlas biedt diverse oplossingen aan in combinatie met haar data.

Zonatlas.nl wordt ingezet om particulieren kennis te laten maken met zonnepanelen. Daarbij doorlopen geïnteresseerde consumenten een dakcheck en krijgen na het doorlopen van een menu inzage in hoeveel een zonnepanelen-installatie hen zou kunnen u opleveren? Wij bereken op digitale wijze de zonpotentie van hun dak.

De gegevens die zij bij ons achterlaten kunnen wij, met medeweten van de aanvrager, beschikbaar stellen aan een onafhankelijk installateur. Installateurs die onze software applicaties gebruiken, kunnen consumenten dan verder op weg helpen door een speciale offerte, toegespitst op dat ene pand of woning, met onze technische gegevens en tekeningen met product- en prijsgegevens uitbrengen.

Zonatlas Lead Generator

Met deze Zonatlas module kunnen installateurs hun eigen klanten voorzien van een ‘dak check’. De bezoeker kan op de website van de installateur zelf de belangrijkste informatie over zijn dak vinden en zijn gegevens achterlaten. Zo kan de installateur snel en makkelijk een offerte uitbrengen. De Zonatlas module kan uiteraard ook gebruikt worden door andere partijen die graag de dak geschiktheid willen tonen.

Zonatlas op uw eigen website implementeren

Panelenplaatser Pro.

Met de Zonatlas Panelenplaatser Pro kunt u een gepersonaliseerde offerte uitbrengen aan uw klant. De panelenplaatser houdt in de calculatie rekening met alle belangrijke factoren die invloed hebben op de opbrengst van de panelen zoals; de hellingshoek,  oriëntatie van daken en schaduwwerking van omliggende objecten. Zet uw eigen zonnepanelen en prijzen in de module, zodat u binnen enkele minuten een gepersonaliseerde offerte kunt maken.

Probeer de Panelenplaatser Pro

Ja, ik wil graag meer informatie ontvangen over de software producten van Zonatlas

Makkelijk en snel

Zonatlas data op uw eigen website

Meer conversie

Hogere conversie als installateur

Offertes op maat

Gepersonaliseerde offertes maken en versturen

Gerelateerde producten

Data producten

Hiermee brengen wij de meest geschikte daken in kaart van een aangewezen gebied en leveren wij alle relevante zonpotentie data.

Online producten

Zonatlas geeft heel Nederland inzicht in de zonpotentie. Geef een draai aan onze data met een API-koppeling.