Software producten

Zonatlas biedt diverse oplossingen aan in combinatie met haar data.

Zonatlas.nl wordt ingezet om particulieren kennis te laten maken met zonnepanelen. Daarbij doorlopen geïnteresseerden een eenvoudig visueel gestuurd menu en krijgen na het doorlopen van het programma, inzage in hoeveel een zonnepanelen-installatie hen zou kunnen opleveren? Wij hebben op digitale wijze de zonpotentie van elk dak(deel) berekend.
Er zijn speciaal te configureren softwaremodules voor o.m. gemeenten, (marketing)bedrijven, ingenieursbureaus, energiemaatschappijen, energiecorporaties en (zonnepanelen)installateurs.

Building Report voor technisch ingenieurs

Met Building Report kunnen bouwkundig ingenieurs en vakinstallateurs van zonnepanelen installaties de bouwrapportage tool van Zonatlas inzetten om een compleet bouwrapport in PDF te maken.

Zonatlas Building Report implementeren

Zonatlas voor installateurs

Met deze Zonatlas module kunnen vakinstallateurs van zonnepanelen systemen website bezoekers voorzien van een zonne-energie calculator (Lead Generator Solar). De bezoeker kan op uw website, zelfstandig een visueel gestuurd programma doorlopen, persoonlijke woon- en leefsituatie bewerken en een zonnepanelen systeem samenstellen. Zo kunt u, als installateur, snel en makkelijk met de persoons- en technische gegevens van Zonatlas een offerte uitbrengen. De on-line Zonatlas software kan als iframe of als complete applicatie worden geïmplementeerd.

Zonatlas op uw eigen website implementeren

Zonatlas voor Gemeenten

U kunt de Zonatlas software inzetten voor informatief gebruik over duurzaamheids-initiatieven die u als gemeente
met de inwoners, woning- en energiecorporaties wilt gaan stimuleren.

Voor meer informatie – Zonatlas voor gemeenten – Zonatlas

Zonatlas voor Marketing campagnes

U kunt de Zonatlas software ook inzetten voor speciale campagnes waarbij u geïnteresseerden een specifiek
thema onder de aandacht gebracht wilt brengen en tegelijkertijd de gegevens van geïnteresseerden wilt opnemen.

Dit kunnen diverse producten en diensten die uw organisatie in het kader van duurzaamheid gaat aanbieden zijn en prospects een speciale aanbieding wilt doen.
De Zonatlas wordt dan volledig geanonimiseerd en u koppelt uw producten aan een zogenaamde dak check.
Het betreft hier maatwerk configuraties die op uw doelstelling wordt samengesteld. Maak uw wensen kenbaar en wij offreren u het eindproduct.

Zonatlas voor Non-Profit organisaties

Duurzaamheid gaat ons aan het hart, dus wij willen ook een duitje in het zakje van landelijk opererende non-profit organisaties doen, die de thema’s duurzaamheid actief promoten. Zonatlas ondersteunt dergelijke initiatieven door haar software voor hen ter beschikking te stellen. Zo zijn we samen sterk en binden nog meer enthousiaste mensen voor het behoud van ons klimaat. Bent u een landelijk opererende non-profit organisatie met klimaat hoog in het vaandel, neem contact met ons op! Dan kijken we verder of beider doelstellingen op elkaar aansluiten. U kunt in ieder geval gebruik maken van de online software. Deze staat gepubliceerd op de homepagina van zonatlas.nl.

Gemeenten

Ja, ik wil graag meer informatie ontvangen over de software producten van Zonatlas

Makkelijk en snel

Zonatlas data op uw eigen website

Persoonlijk en hogere verkoopconversie

Hogere leadconversie als installateur

Offertes op maat

Gepersonaliseerde offertes maken en versturen

Gerelateerde producten

Data producten

Hiermee brengen wij de meest geschikte daken in kaart van een aangewezen gebied en leveren wij alle relevante zonpotentie data.

Online producten

Zonatlas geeft heel Nederland inzicht in de zonpotentie. Ook als API-koppeling verkrijgbaar.