Zonatlas oplossingen voor installateurs

Zonatlas brengt u als installateur in contact met potentiële klanten

Ontvang adresgegevens van geïnteresseerde consumenten in combinatie met gedetailleerde gegevens over de zonpotentie van hun specifieke woning. Bespaar waardevolle tijd en geld in uw offerteproces!

Zonatlas stuurt aanvragen enkel naar u door binnen het opgegeven gebied. De aanvrager zal nog voordat u contact met haar opneemt, weten dat uw bedrijf haar zal benaderen. Hierdoor is de aanvrager geïnformeerd en zal deze jullie al verwachten.

Voor meer informatie ga naar Zonatlas voor installateurs. Meer weten over warmte, neem ook een kijkje op Warmtepompplein.nl

Zonatlas software voor installateurs

Gebruik de data van Zonatlas op uw website als op uw bedrijf gepersonifieerde software, compleet met eigen logo en bedrijfskenmerken. Toon uw bezoekers direct of hun dak geschikt is voor zonnepanelen en laat hen kennis maken met uw aanbod. Zo kunt u met deze Zonatlas module uw klanten nog sneller inzicht bieden in de mogelijkheden van zonne-energie, met alle denkbare berekeningen. De applicatie wordt voorzien van een aansluiting op een managementsysteem waarin alle gegevens van aanvragende gebruiker overzichtelijk en beveiligd worden opgeslagen in het Zonatlas datacenter. Het systeem voldoet uiteraard aan alle AVG/GDPR richtlijnen.

Zonatlas Lead Generator Solar kan eenvoudig geïntegreerd worden met de Zonatlas Building Report applicatie.

Welke data kan er zoal worden geleverd?

Als u liever onze data op uw website via een API wenst te laten lopen, dan laat u uw front-end applicatie koppelen aan de datastroom van een bestaand systeem. Alle zonpotentie-gegevens die wij voor heel Nederland hebben berekend kunnen on-line en on-demand worden geleverd.

Per adres van een woning, pand, industrieel gebouw kan een instralingsafbeelding worden geleverd. Ook kan o.m. worden bepaald welke gegevens u wilt gebruiken. Op deze manier kunt u geheel naar eigen inzicht onze data in uw eigen jasje steken.

  • Maximaal haalbare aantal panelen (in kWp)
  • Maximale en benodigde energieopbrengst (in kWh)
  • Gebiedsanalyses stedelijke bebouwing
  • Calculaties van E-voertuigen en thuisbatterij
  • Hellingshoek en hoogte van het dak
  • Zonoriëntatie
  • Instralingsgegevens en effecten (in kWh) per windrichting
  • Milieubijdrage en CO2 reductie per jaar
  • Kosten van de zonnepanelen installatie
  • Terugverdientijd, potentiële winst na ‘x’ jaar

En nog veel meer informatie!

Ja, ik wil graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor installateurs

Kwaliteit

De Hoogst mogelijke uptime

Flexibiliteit

Bepaal zelf de weergegeven data

Veiligheid

Geen opslag van gebruikersgegevens

CO2-besparing

Inzicht in de besparing op CO2

Privacy

De AVG als uitgangspunt

Financieel

Gedetailleerd inzicht in de opbrengsten