Veel gestelde vragen

Hoe kunnen we u helpen?

Wij helpen u graag bij al uw vragen. Dit doen wij het liefst online.

Veel gestelde vragen

Deze vragen worden vaak aan ons gesteld.

Waarom betaal ik geen geld voor jullie diensten?

Wij zijn een informatief platform en verschaffen u inzicht in de zonne-energie potentie van uw woning. Dit hebben wij samen met o.m. de Nederlandse gemeentes gebouwd. U kunt gratis gebruik maken van ons platform en de informatie gebruiken om een accurate offerte te ontvangen van de bij ons aangesloten installateurs.

Is Zonatlas onafhankelijk?

Zonatlas probeert u een zo onafhankelijk en transparant mogelijk beeld te geven. Wij zijn niet verbonden aan specifieke installateurs en/of product leveranciers. Uw zoekgegevens worden niet opgeslagen. Alleen als u een offerte bij Zonatlas aanvraagt zullen wij hier een opvolging aan geven.

Ik wil niet dat de geschiktheid van mijn dak wordt getoond: Hoe geef ik dit door?

Bent u de eigenaar van een pand en heeft u bezwaar tegen het tonen van de geschiktheid van het dak van uw gebouw in Zonatlas? Geef dit dan schriftelijk aan ons door (Email: info@zonatlas.nl), onder vermelding van het gebouw ID nummer (dit ziet u rechtsonder in het schermpje bij het aanklikken van uw gebouw). Wij zullen de geschiktheid dan verwijderen uit Zonatlas. U kunt uw bezwaar ook sturen naar uw gemeente.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Uw gegevens blijven bij ons intern, en worden niet doorgezet naar externe partijen. Alleen bij de afhandeling van uw aanvraag sturen wij uw persoonlijke (contact)gegevens door naar een betrouwbare installateur, zodat zij u kunnen benaderen. Ook zij mogen uw contactgegevens alleen gebruiken voor waarvoor u zich heeft opgegeven.

Daarnaast volgen wij alle eisen van de nieuwe privacy wetgeving AVG.

Veel gestelde vragen

Wij helpen u graag persoonlijk verder, maar soms is het net zo snel en makkelijk om iets zelf te vinden. Hier vindt u alle informatie over verschillende zaken zoals; de werking van Zonatlas, zonnepanelen plaatsten, of een offerte aanvragen.

Blog

Met onze blogs delen we de kennis en ervaringen van gemeenten, installateurs, huiseigenaren en vele anderen.

Page 1 of 812345...Last »