De Sales Assistant

Ontdek de Sales Assistant: Uw Online Configuratietool voor een integraal energieadvies

Maakt het configureren van zonne- en batterijsystemen eenvoudiger en nauwkeuriger voor installateurs.

Sales Assistant is speciaal ontworpen om zonnepaneelinstallateurs in Nederland te ondersteunen bij het bieden van heldere, gepersonaliseerde offertes en legplannen voor zonnepanelen, inclusief geïntegreerde batterijopslagmodules. Met onze tool kunt u moeiteloos aan de specifieke behoeften van elk huishouden voldoen, zelfs wanneer deze complex zijn door de aanwezigheid van elektrische auto’s, warmtepompen, en andere significante energieverbruikers.

Hoe het werkt

1. Componentkeuze: Start met de basisconfiguratie van zonnepanelen en beslis of een batterijsysteem nodig is.

2. Energieverbruik: Pas energieverbruik aan op basis van huishoudelijke apparaten, zoals elektrische auto’s en warmtepompen.

3. Plaatsing en Configuratie: Kies de optimale opstelling van zonnepanelen en de capaciteit van de batterij.

4. Winstgevendheidsanalyse: Bereken de financiële voordelen voor uw klanten, inclusief besparingen en terugverdientijd.

Gebruiksvriendelijke interface

Begeleidt installateurs door het configuratieproces

Aanpasbaar energieverbruik

Stelt installateurs in staat om rekening te houden met verschillende verbruikers

Geïntegreerde opslagmodule

Naadloze configuratie van batterijsystemen mogelijk

Voor wie is het?

Sales Assistant is ontwikkeld voor zonnepaneelinstallateurs die op zoek zijn naar een efficiënte, accurate en klantvriendelijke manier om zonnesystemen in Nederland te configureren en offertes te genereren.

Voordelen van Sales Assistant

  • Gebruiksvriendelijke Interface: Leidt verkopers door het gehele proces van het configureren van zonnepaneleninstallaties, inclusief batterijsystemen.
  • Aanpasbaar Energieverbruik: Eenvoudig aan te passen energieverbruikgegevens stellen installateurs in staat rekening te houden met alle soorten verbruikers in de woning, voor een optimale systeemconfiguratie.
  • Geïntegreerde Opslagmodule: Configureer naadloos batterijsystemen als onderdeel van de zonne-energieoplossing.
  • Directe Online Offertes: Genereer direct offertes met alle relevante en belangrijke gegevens over zonne-energie, energieverbruik, en laadprofielen.

Het Probleem dat we Oplossen

In de complexe wereld van zonne-energiesystemen biedt Sales Assistant een eenvoudige en doeltreffende oplossing voor installateurs. Het elimineert de moeilijkheid van het manueel configureren van systemen en zorgt voor nauwkeurige, op maat gemaakte offertes die alle belangrijke energieverbruiksgegevens en laadprofielen bevatten.

Begin Vandaag Nog

Laat de complexiteit van het configureren van zonne-energiesystemen achter u. Met Sales Assistant biedt u uw klanten de beste oplossing op basis van hun specifieke behoeften, snel en efficiënt.

FAQ

1. Hoe helpt Sales Assistant bij het configureren van een zonnesysteem met batterij?
Sales Assistant maakt het configureren van zonnesystemen inclusief batterijopslag eenvoudig en intuïtief. Met onze tool kunt u energieverbruikgegevens, zoals die van elektrische auto’s en warmtepompen, makkelijk aanpassen om zo tot de meest optimale configuratie te komen. De tool houdt automatisch rekening met alle huishoudelijke verbruikers om de capaciteit van zowel de zonnepanelen als de batterij nauwkeurig te bepalen, wat resulteert in een systeem dat perfect is afgestemd op de behoeften van de gebruiker.
2. Kan ik met Sales Assistant direct online offertes genereren voor mijn klanten?
Ja, met Sales Assistant kunt u direct online offertes genereren. Onze tool verzamelt alle relevante gegevens over zonne-energie, energieverbruik en laadprofielen om een nauwkeurige en begrijpbare offerte te creëren. Dit betekent dat u uw klanten snel en efficiënt van gedetailleerde informatie kunt voorzien, inclusief kostenramingen en verwachte besparingen, wat het beslissingsproces aanzienlijk versnelt.
3. Is Sales Assistant geschikt voor zowel kleine als grote zonnepaneelinstallaties?
Absoluut, Sales Assistant is ontworpen om zowel kleine als grote zonnepaneelinstallaties te ondersteunen. Ongeacht de grootte van het project, onze tool biedt de flexibiliteit om elk aspect van het systeem te configureren, van een enkele woning tot complexe commerciële installaties. Door het aanpassen van energieverbruikgegevens en het selecteren van de juiste componenten, zorgt Sales Assistant ervoor dat elke configuratie optimaal is afgestemd op de specifieke vereisten en energiebehoeften van de installatie.

Ja, ik wil een demo van de Sales Assistant

Neem contact met ons op!