Zonatlas Lead Generator

Lead generatie voor je eigen website

Gebruik de data van Zonatlas op uw website als op uw bedrijf gepersonifieerde software, compleet met eigen logo en bedrijfskenmerken. Toon uw bezoekers direct of hun dak geschikt is voor zonnepanelen en laat hen kennis maken met uw aanbod. Zo kunt u met deze Zonatlas module uw klanten nog sneller inzicht bieden in de mogelijkheden van zonne-energie, met alle denkbare berekeningen. De applicatie worden voorzien van een aansluiting op een managementsysteem waarin alle gegevens van aanvragende gebruiker overzichtelijk en beveiligd worden opgeslagen in het Zonatlas datacenter. Het systeem voldoet uiteraard aan alle AVG/GDPR richtlijnen.

Zonatlas Lead Generator Solar kan eenvoudig geïntegreerd worden met de Zonatlas Building Report applicatie.

Overzichtelijk jaarabonnement

U betaalt een vast bedrag per jaar en aantal prospects

Meer conversie

Hogere conversie als installateur

Persoonlijke aanvragen, unieke leads

U heeft controle over de bezoekers en de unieke aanvragen

Deze software is eenvoudig te implementeren op uw website. U betaalt hiervoor een vast abonnement per jaar. Vooraf kunt u zelf bepalen hoeveel prospects u maximaal toestaat. U kunt dus nooit verrast worden door hogere aantallen te betalen prospects.

Voordelen voor u als professioneel dienstverlener:

✓ Technische zonpotentiegegevens van 13 miljoen gebouwen
✓ Online op het Zonatlas datacenter direct met resultaatberekening
✓ Leadgenerator software met automatische Zonatlas dakcheck
✓ Volledige controle over configuratiesetting en backend tooling met diverse functionaliteiten
✓ Menugestuurde software en consumentvriendelijk
✓ Hogere conversie van aanvragen door eigen branding
✓ Kostenreductie per lead (alles in eigen hand!)
✓ Uw bedrijfslogo en huisstijlkenmerken als marketinginstrument
✓ Voorzien van Lead Management Systeem en datacenter
✓ Data export mogelijk naar externe systemen
✓ AVG compliant, persoonsgegevens gewaarborgd.

“Als gebruiker van de Solar Lead Generator ben ik zeer te spreken over de voordelen die deze tool heeft gebracht voor zowel Holland Climate Group als onze klanten. De implementatie ervan op onze website verliep vlekkeloos door het gebruik van een iFrame. De eenvoudige implementatie was een aangename verrassing, waardoor ons team snel aan de slag kon met de nieuwe functionaliteit.”

Pieter

Holland Climate Group

“Als eigenaar van Sunny Energy, heb ik altijd gezocht naar een goede manier om kwalitatieve leads te genereren. Sinds ik Lead Generator Solar ben gaan gebruiken, is de kwaliteit van leads die via mijn website binnenkomen aanzienlijk verbeterd. Ik hoef nu alleen nog maar traffic naar mijn website te leiden, via Ads en SEO, en de tool doet de rest.”

Lewis

Sunny Energy

FAQ

1. Wat is Lead Generator Solar en hoe werkt het?
Lead Generator Solar is een geavanceerde tool ontwikkeld door Zonatlas, specifiek ontworpen voor bedrijven in de zonne-energiesector. Deze tool helpt bij het verbeteren van leadkwalificatieprocessen door gebruik te maken van geavanceerde data-analyse van elk dakvlak in Nederland. Het stelt installateurs in staat om op een efficiënte manier hoogwaardige leads te identificeren en te kwalificeren, wat leidt tot een effectiever verkoopproces.
2. Hoe helpt de Lead Generator Solar mijn bedrijf bij het verbeteren van de verkoopstrategieën?
De Lead Generator Solar optimaliseert uw verkoopstrategieën door gerichtere en kwalitatief betere leads te genereren. Dit wordt bereikt door de potentiële zonne-energiecapaciteit van woningen nauwkeurig te berekenen en de gebruiker stapsgewijs te begeleiden door hun persoonlijke situatie. Door betere leads aan te trekken, kan uw verkoop team zich concentreren op de meest veelbelovende kansen, wat de efficiëntie van uw verkoopproces en de kansen op conversie verhoogt.
3. Is de Lead Generator Solar gebruiksvriendelijk en eenvoudig te integreren in bestaande systemen?
Ja, de Lead Generator Solar is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in het achterhoofd. Het kan gemakkelijk worden geïntegreerd in uw bestaande systemen met minimale technische vereisten. De implementatie van de tool op uw website kan vlot verlopen door gebruik te maken van een iFrame, waardoor het snel en eenvoudig is om te starten. Daarnaast biedt het een intuïtieve interface voor zowel uw team als uw klanten, waardoor de adoptie en het gebruiksgemak verder worden verbeterd.

Ja, ik wil een demo van de Zonatlas Lead Generator

Neem contact met ons op!