Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Ontdek de zonpotentie van jouw dak!

Welkom op de zonatlas van de gemeente Tiel. De website waarop jij in één oogopslag kunt zien of je dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie. De zonatlas berekent accuraat, onafhankelijk en met actuele gegevens wat een investering in zonnepanelen jou kan opleveren. Je kunt de standaardberekening aanpassen aan je eigen situatie. De zonatlas heeft voor alle daken in de gemeente berekend hoeveel zonnestroom we op de daken kunnen opwekken.

Collectieve inkoopactie zonnepanelen
Heb jij je dakpotentie bekeken en is het wellicht interessant voor jou om panelen te plaatsen. Vraag dan een aantal offertes aan. Weet je niet welke je moet kiezen? Energieloket Tiel kan jou helpen de offertes te vergelijken. Dit is geheel kosteloos en onafhankelijk.

Woon je in een monument?
Woon je in een monument of een woning met beschermd stadsgezicht? Dan kun je niet zomaar overal zonnepanelen plaatsen. In sommige situaties is het niet toegestaan en in andere situaties moet je een vergunning aanvragen. Vraag dit op bij de gemeente via:
https://www.tiel.nl/monumenten

Houd je er rekening mee dat de resultaten van de zonatlas voor jou een eerste scan zijn, maar niet zijn gemaakt om professioneel advies door een erkende installateur te vervangen. Aan de zonatlas kunnen geen rechten worden ontleend. 

Ontdek de zonatlas

Zonatlas op LinkedIn Zonatlas op Facebook Zonatlas op Twitter

Comments are closed.