Building Report

Zonatlas Building Report

Met de Building Report applicatie van Zonatlas bent u in staat om een compleet bouwrapport voor een zonnepanelen-installatie te configureren. Het voordeel van deze tool is dat wanneer een adres wordt opgevraagd, de software automatisch controleert op de actuele beschikbaarheid van gegevens in de database. De tool biedt de mogelijkheid om toegang te krijgen tot verschillende gegevensbronnen. Zo kunt u een gedetailleerde offerte uitbrengen met een legplan.

Building Report

Building Report is een technische applicatie voor ingenieursbureaus en vakinstallateurs voor zonnepanelen-installaties om een gedegen calculatie en visueel legplan te configureren. Zonatlas heeft inmiddels de fysische kenmerken van 135 miljoen gebouwen in Europa in kaart gebracht.

De Building Report geeft u per dak inzicht in o.m.:

  • Hellingshoek & oriëntatie
  • Effecten van schaduw op de opwek
  • Zoninstralingsgegevens (kWh/m2)
  • kWh opbrengst en maximaal/economisch # panelen
  • Visualisatie van de panelen op het dak
  • Scenarioplanning en nog veel meer

Met de interactieve PV module-configurator visualiseer je de PV modules direct op het dak van de klant aan de hand van een instralingsbeeld en het geschikte dakoppervlak dat door onze software wordt herkend. Het opwekpotentieel (maximumwaarden) en de huidige resultaten van het gesimuleerde systeem zijn altijd zichtbaar tijdens het configuratieproces. Het aantal modules en de veiligheids-afstanden en oriëntatie/positionering t.o.v. de zon kunnen individueel worden aangepast.

Als u al gebruik maakt van de Zonatlas Dak Check applicatie (Lead Generator Solar), zijn de contactgegevens van de potentiële klant al vooraf ingevuld in het invoermasker, zodat u direct kunt beginnen met de configuratie van de PV-systeem en het opstellen van uw analyses.

De Zonatlas data kan worden opgevraagd als bijvoorbeeld een gepersonaliseerde data-export van een gemeentelijk gebied, een wijk of woningportefeuille of bepaalde postcode gerelateerde informatie over een pand of b.v. Industrieterreinen. Ook leveren wij data over de bestaande geïnstalleerde zonnepanelen installaties. Zonatlas kan voor u de meest geschikte daken van een aangewezen gebied in kaart brengen en levert daarvan alle relevante zonpotentie data. Kijk voor meer informatie ook naar onze data-producten.

Ja, ik ben technisch ingenieur en/of vakinstallateur en wil meer informatie over Building Report

Super snel

Binnen 2 – 4 minuten

Accuraat

Op 30 cm nauwkeurig

Offertes

Online offerte genereren