Online producten

Gebruik het inzicht van Zonatlas voor uw eigen klanten

Krijg een koppeling met onze database of zorg dat uw gemeente zelf de eigen pagina’s kan beheren. Zonatlas heeft zijn deuren wagenwijd open voor samenwerkingen met belanghebbenden in de zonne-energie branche. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen.

API koppeling

Wanneer u zelf een invulling wilt geven aan onze data, kan dit met een API-koppeling. U kunt de gegevens bij ons opvragen, de vertaling naar uw klant/afnemer bepaalt u zelf. U kunt een versie van Zonatlas verwerken in uw eigen website. Deze optie kan interessant zijn voor energiemaatschappijen, vergelijkingswebsites of andere partijen die hun bezoekers veel meer inzicht willen geven.

Bekijk de mogelijkheden

Zonatlas voor gemeenten

Zonatlas geeft heel Nederland inzicht in de zonpotentie. Gemeenten kunnen echter nog iets extra’s betekenen voor hun inwoners en bedrijven. Als lid van Zonatlas krijgen gemeenten een eigen pagina waar de specifieke informatie staat die voor de gemeente van toepassing is én krijgen de inwoners extra functionaliteit beschikbaar. Bewoners van deelnemende gemeenten kunnen ook zien hoeveel warmte kan worden opgewekt met het dak en wat de impact van een batterij is op de autarkie (energie zelfvoorzienend) van de woning.

Voordelen voor deelnemende gemeenten

Ja, ik wil graag meer informatie ontvangen over de online producten van Zonatlas
  Accuraat

  Gedetailleerde data binnen handbereik

  Veilig

  Anoniem en veilig

  Volledig op maat

  Precies naar uw wensen

  Gerelateerde producten

  Data producten

  Hiermee brengen wij de meest geschikte daken in kaart van een aangewezen gebied en leveren wij alle relevante zonpotentie data.

  Software producten

  Zonatlas wordt vaak geraadpleegd door installateurs, die haar eigen klanten willen voorzien van een ‘dak check’.