Disclaimer

Recht op bezwaar

Bent u de eigenaar en wilt u bezwaar maken tegen het tonen van de geschiktheid van het dak van uw gebouw in Zonatlas? Geef uw bezwaar schriftelijk aan ons door, onder vermelding van het gebouw ID nummer (dit ziet u rechtsonder in het schermpje bij het aanklikken van uw gebouw). Wij zullen de weergave van de geschiktheid dan verwijderen uit Zonatlas.

Zonatlas NL B.V.
Monnickendamstraat 70, 8244 EE Lelystad
info@zonatlas.nl
www.zonatlas.nl
 

Beschikbaarheid Zonatlas

Voor de berekening van zoninstraling is o.a. gebruik gemaakt van Actueel Hoogtebestand Nederland 2. Dit is een bestand met voor heel Nederland gedetailleerde en precieze hoogtegegevens. Een digitale hoogtekaart als het ware. Voor heel Nederland is van elke vierkante meter bekend wat de hoogte is. 

Commercieel gebruik Zonatlas data

Zonatlas is specifiek ontwikkeld voor consumenten. Commercieel gebruik van Zonatlas gegevens is ten strengste verboden. Indien u vragen heeft over commercieel gebruik van Zonatlas data kunt u contact opnemen met Zonatlas via info@zonatlas.nl.

Achtergrondinformatie

De werking van Zonatlas is afhankelijk van OpenStreetMap project (c) (OpenStreetMap contributors, CC-BY-SA), waarop onze bewerkingen zijn geprojecteerd. Aan Zonatlas kunnen geen rechten worden ontleend.

Zonatlas is geschikt voor alle moderne browsers vanaf Internet Explorer 6 en is te bekijken op alle mobiele produkten.

Technische realisatie

Zonatlas NL B.V.
Monnickendamstraat 70, 8244 EE Lelystad
info@zonatlas.nl
www.zonatlas.nl
 
 
Alle afbeeldingen zijn eigendom van Zonatlas NL B.V.

Comments are closed.