Disclaimer

Recht op bezwaar

Bent u de eigenaar en wilt u bezwaar maken tegen het tonen van de geschiktheid van het dak van uw gebouw in deze zonatlas? Geef uw bezwaar via zonatlas@utrecht.nl schriftelijk aan ons door, onder vermelding van het gebouw ID nummer (dit ziet u rechtsonder in het schermpje bij het aanklikken van uw gebouw). Wij zullen de weergave van de geschiktheid dan verwijderen uit de zonatlas.

Beschikbaarheid zonatlas

Voor de berekening van zoninstraling is o.a. gebruik gemaakt van Actueel Hoogtebestand Nederland 2. Dit is een bestand met voor heel Nederland gedetailleerde en precieze hoogtegegevens. Een digitale hoogtekaart als het ware. Voor heel Nederland is van elke vierkante meter bekend wat de hoogte is. De hoogtegegevens voor Utrecht dateren van 2008. Gebouwen die na dit moment zijn gebouwd zijn niet zichtbaar in de zonatlas.

Achtergrondinformatie

De luchtfoto’s zijn beschikbaar gesteld door de gemeente Utrecht. De werking van de zonatlas is afhankelijk van OpenStreetMap project (c) (OpenStreetMap contributors, CC-BY-SA), waarop onze bewerkingen zijn geprojecteerd. De gemeente Utrecht draagt geen verantwoordelijkheid voor OpenStreetMap. Aan de zonatlas kunnen geen rechten worden ontleend.

De zonatlas is geschikt voor alle moderne browsers vanaf Internet Explorer 6 en is te bekijken op alle mobiele produkten.

Technische realisatie

Tetraeder.solar GmbH
Westenhellweg 103 – 105
44137 Dortmund, Germany
E-Mail: solar@tetraeder.com
http://www.tetraeder-solar.com
 

Meer weten over de zonatlas?

Neem contact op met Klimaatverbond Nederland. Download hier de folder.

Alle afbeeldingen zijn eigendom van Tetraeder.solar GmbH

 

 

 

 

Comments are closed.