Veel daken zijn geschikt voor het opwekken van zonne-energie. Uw dak ook?

Welkom op de zonatlas voor de provincie. De website waarop u in één oogopslag kunt zien of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie.

De zonatlas berekent accuraat, onafhankelijk en met actuele gegevens wat een investering in zonnepanelen u kan opleveren. U kunt de standaardberekening aanpassen aan uw eigen situatie.

De zonatlas heeft voor alle daken in de provincie berekend hoeveel zonnestroom we op de daken kunnen opwekken. Overweegt u om samen met uw buurtgenoten offertes voor de aanschaf van zonnepanelen aan te vragen? Op de kaart kunt u zien welke daken in uw buurt geschikt zijn. 

Op deze site vindt u verder waardevolle links naar relevante websites waar u meer informatie vindt als u aan de slag wilt met het opwekken van duurzame energie en energiebesparing. 

Samen meer schone energie opwekken in de provincie: doet u ook mee?
Wij wensen u veel zonneplezier!

Houdt u er rekening mee dat de resultaten van de zonatlas voor u een eerste scan zijn, maar niet zijn gemaakt om professioneel advies door een erkende installateur te vervangen. Aan de zonatlas kunnen geen rechten worden ontleend.

Zonatlas op LinkedIn Zonatlas op Facebook Zonatlas op Twitter

Comments are closed.