Links

 

 

Gemeente Eindhoven

 

 

040energie is een 100% non-profit vereniging en willen betaalbare energiebesparing en duurzame opwekking van energie mogelijk maken voor alle Eindhovenaren. Als u meedoet aan zonnepanelenactie bent u gegarandeert van 100% onafhankelijk advies en een zeer goede prijsstelling bij een goede leverancier.

GroenZonnigWoensel is sinds 2012 actief in het aanbieden en installeren van zonnepanelen in regio Woensel en omstreken tegen aantrekkelijke prijzen
morgengroenneenergie Bij Morgen Groene Energie bent u lid van een collectief dat samen bepaalt waar ze energie vandaan halen, of hoe ze die zelf lokaal opwekken. Als collectief een waardige gesprekspartner bij de inkoop van energie en lokale energieprojecten
   

Financiering zonnepanelen:

  logo_ehv_mail Geld lenen om energie te besparen?

Landelijke inkoopacties zonnepanelen:

logo Vereniging Eigen Huis
logo Natuur en Milieu en ASN bank
logo Stichting Urgenda

Overige links:

logo Energiesubsidiewijzer
logo Duurzame buren deelt ervaringen over de toepassing van duurzame energie met toekomstige gebruikers.
logo Milieu Centraal Alles over energie en milieu in het dagelijks leven. Publieksvoorlichting op het gebied van zonne-energie.
logo Organisatie Duurzame Energie Vereniging ODE zet zich sinds 1979 in voor het gebruik van duurzame energie.
logo e-Decentraal Vereniging federatie decentrale duurzame energie Nederland, van en voor lokale en decentrale energie initiatieven. e-Decentraal is in juni 2011 opgericht om een doorbraak te creeeren in de realisatie van decentrale duurzame energie-initiatieven. Lokale partijen burgers, bedrijven en instellingen nemen hun energiehuishouding in eigen hand.
logo Zonvogel De Zonvogel is een coöperatieve vereniging, waarin mensen en bedrijven samen kunnen werken aan zonne-energie, ook wanneer zij niet zelf een systeem kunnen plaatsen. Zodat iedereen rechtstreeks, effectief en zonder drempels de energie kan produceren die we nodig hebben voor een comfortabele en klimaatveilige toekomst
logo Holland Solar De Nederlandse branchevereniging voor zonne-energie.
logo Solarge Informatieve website over grote zonnewarmtesystemen.
logo Volg Zonatlas op Twitter
logo Top 50 Nederlandstalige zonne-energiewebsites
logo Zonnestroom NL

Initiatiefnemers:

logo Het Klimaatverbond Vereniging Klimaatverbond Nederland, is een dynamisch netwerk van gemeenten, provincies, en waterschappen, dat samenwerkt aan projecten, kennis uitwisselt en belangen behartigt om een effectief lokaal klimaatbeleid te verankeren, uit te voeren en zichtbaar te maken. Van Het Klimaatverbond zijn 148 gemeenten, 11 provincies en twee waterschappen als lid. De Klimaatverbondgemeenten vertegenwoordigen samen meer dan 7 miljoen inwoners. De leden zijn door het lidmaatschap tevens geassocieerd lid van Energie-Cités, een organisatie met leden die verspreid zijn over 150 landen en vertegenwoordigingen van meer dan 500 steden. Gemeente Arnhem is lid van Het Klimaatverbond.
logo Tetraeder Tetraeder is een bureau voor advies- en dienstverlening op het gebied van analyse-, informatie- en communicatieprocessen. Nadruk daarbij ligt op technische ondersteuning van deze processen door geo-informatie en internettechnologieën. Tetraeder heeft de zonatlas met de rekenmodule ontwikkeld.

Comments are closed.