Veel Eindhovense daken zijn geschikt voor het opwekken van zonne-energie. Uw dak ook?

Eindhoven kiest voor zon

In 2045 wil Eindhoven energieneutraal zijn. Dat betekent dat we dan als stad niet meer energie gebruiken dan we duurzaam opwekken. Dat lukt alleen als alle inwoners, bedrijven, scholen en instellingen meewerken.

Zonne-energie biedt voor Eindhoven momenteel de beste kansen om zelf duurzame energie op te wekken. Met deze zonatlas biedt de gemeente Eindhovenaren een hulpmiddel dat eenvoudig, gratis en snel per dak berekent of zonne-energie een rendabele optie kan zijn.

Op deze interactieve zonatlas ziet u in één oogopslag of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en wat de investering u kan opleveren. Door in de zonatlas op uw dak te klikken kunt de standaardberekeningen ook aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.

Gemeentelijke energie-lening

Voor Eindhovenaren die energiebesparende en/of energieopwekkende maatregelen willen treffen heeft de gemeente een aantrekkelijke lening tegen 2% rente. Ga voor meer informatie naar www.eindhoven.nl

De afgelopen tijd is de prijs van zonnepanelen flink gedaald. Hierdoor zijn zonnepanelen een buitengewoon rendabele investering geworden. Op de kaart kunt u ook zien welke daken in uw buurt geschikt zijn. Zo wordt deelname aan een collectieve inkoopactie eenvoudiger.

Samen op weg naar een energieneutraal Eindhoven!

Houdt u er rekening mee dat de resultaten van de zonatlas voor u een eerste scan zijn, maar niet zijn gemaakt om professioneel advies door een erkende installateur te vervangen. Aan de zonatlas kunnen geen rechten worden ontleend.

 Flyer zonatlas Eindhoven

WEB_A5_flyer_zonatlas2

Comments are closed.