Profiteer meer van de zon!

Veel daken in Ten Boer zijn geschikt voor het opwekken van zonne-energie. Uw dak ook? Op de Zonatlas Ten Boer kunt u in één oogopslag zien of uw dak geschikt is voor het opwekken van zonne-energie. Daarnaast kunt u in een rekenmodule snel uitrekenen wat het u kan opleveren. Door op uw dak te klikken kunt u de standaardberekeningen aanpassen aan uw eigen situatie en stroomverbruik. Klik hier om de Zonatlas direct te proberen!

Heeft u een groen of geel dak? Dan is uw dak geschikt. Heeft u een rood dak? Dan is uw dak minder geschikt voor het opwekken van zonne-energie. Dit heeft te maken met de dakoriëntatie, schaduw en andere factoren als schoorstenen of dakkapellen. Zie voor meer informatie de Vraag & Antwoord pagina, of neem contact op met de helpdesk. Wilt u meer informatie over de Zonatlas, klik hier.

Haal de zon in huis

De afgelopen tijd is de prijs van zonnepanelen flink gedaald. Hierdoor zijn zonnepanelen een buitengewoon rendabele investering geworden. De Zonatlas Ten Boer is bedoeld om het dakeigenaren zo makkelijk mogelijk te maken om aan onafhankelijke informatie over de geschiktheid van daken te komen. Het plaatsen van zonnepanelen wordt financieel steeds aantrekkelijker. Het opwekken van zonne-energie op eigen daken levert naast een besparing op uw energierekening ook een bijdrage aan een duurzame toekomst op.

Vragen?

Heeft u inhoudelijke vragen bij het gebruik van de Zonatlas?  Zoek dan eerst in de rubriek Vraag en Antwoord. Wellicht staat het antwoord er bij.

 

 

 

 

De rekenmodule is gericht op particuliere huishoudens. Voor andere gebouweigenaren, zoals ondernemers, zijn andere berekeningen nodig. Houdt u er rekening mee dat de resultaten van de Zonatlas voor u een eerste scan zijn, maar niet zijn gemaakt om professioneel advies door een erkende installateur te vervangen. Aan de Zonatlas kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Comments are closed.