Veel daken in Lingewaard zijn geschikt voor het opwekken van zonne-energie. Uw dak ook?

Welkom op de zonatlas van de gemeente Lingewaard. De website waarop u in één oogopslag kunt zien of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie. De rekenmodule van de zonatlas berekent accuraat, onafhankelijk en met actuele gegevens wat een investering in zonnepanelen u kan opleveren. U kunt de standaardberekening aanpassen aan uw eigen situatie. De zonatlas heeft voor alle daken in onze gemeente berekend hoeveel zonnestroom we op onze daken kunnen opwekken. Op de kaart kunt u zien welke daken in uw buurt geschikt zijn voor het opwekken van zonne-energie. Zo wordt deelname aan een collectieve inkoopactie nog eenvoudiger. Overweegt u de aanschaf van zonnepanelen, zelfstandig of samen met buurtgenoten? Neemt u dan vooral contact op met het Energieloket Lingewaard.

Het Energieloket Lingewaard is het startpunt voor al uw vragen over zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering, uitvoerende bedrijven en meer! Het Energieloket geeft gratis en onafhankelijk advies via de website. Eéns per twee weken openen de deuren van het loket in de gemeente. De openingstijden en locatie van het loket vindt u op https://www.energieloketlingewaard.nl/energieloket/openingstijden. U kunt dan zonder afspraak terecht bij de adviseurs voor alle vragen rondom de verduurzaming van uw woning.

Op de website van het Energieloket Lingewaard vindt u verder waardevolle informatie en links naar relevante websites voor als u aan de slag wilt met het opwekken van duurzame energie en energiebesparing. Kijk hiervoor op www.energieloketlingewaard.nl of neem contact op via het contactformulier of per e-mail: info@energieloketlingewaard.nl.

Samen meer schone energie opwekken in Lingewaard en zuinig zijn op Lingewaard: doet u ook mee? Wij wensen u veel zonneplezier!

 

Houdt u er rekening mee dat de resultaten van de zonatlas voor u een eerste scan zijn, maar niet zijn gemaakt om professioneel advies door een erkende installateur te vervangen. Aan de zonatlas kunnen geen rechten worden ontleend.

Zonatlas op LinkedIn Zonatlas op Facebook Zonatlas op Twitter

Comments are closed.