Veel daken zijn geschikt voor het opwekken van zonne-energie.
Jouw dak ook?

 

Welkom op de zonatlas van onze gemeente. De website waarop je in één oogopslag kunt zien of jouw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie.

De zonatlas berekent accuraat, onafhankelijk en met actuele gegevens wat een investering in zonnepanelen jou kan opleveren. Je kunt de standaardberekening aanpassen aan jouw eigen situatie.

De zonatlas heeft voor alle daken in de gemeente berekend hoeveel zonnestroom we op de daken kunnen opwekken. Overweeg je om samen met buurtgenoten offertes aan te vragen voor de aanschaf van zonnepanelen? Op de kaart kun je zien welke daken in de buurt geschikt zijn. 

Op deze site vindt je verder links naar relevante websites waar je meer informatie vindt om aan de slag te gaan met het opwekken van duurzame energie en energiebesparing. 

Samen meer schone energie opwekken in onze gemeente: doe je ook mee?
Wij wensen je veel zonneplezier!

 

Houd er rekening mee dat de resultaten van de zonatlas voor een eerste scan zijn, maar niet zijn gemaakt om professioneel advies door een erkende installateur te vervangen. Aan de zonatlas kunnen geen rechten worden ontleend.

Zonatlas op LinkedIn Zonatlas op Facebook Zonatlas op Twitter

Comments are closed.