Disclaimer

Recht op bezwaar

Bent u de eigenaar van een gebouw en wilt u bezwaar maken tegen het tonen van de geschiktheid van het dak van uw gebouw in deze zonatlas? Dan kunt u uw bezwaar schriftelijk aan uw gemeente melden, onder vermelding van het gebouw ID nummer (dit ziet u rechtsonder in het schermpje bij het aanklikken van uw gebouw). Wij zullen de weergave van de geschiktheid van uw dak dan verwijderen uit de zonatlas.

Gemeente Hoorn
Postbus 603
1620 AR Hoorn
gemeente@hoorn.nl
www.zonatlas.nl/hoorn

Beschikbaarheid zonatlas

Voor de berekening van de zoninstraling op de daken in uw gemeente is o.a. gebruik gemaakt van kadastrale gegevens en het Actueel Hoogtebestand Nederland 3 (AHN3) van Rijkswaterstaat. Dit is een bestand met voor heel Nederland gedetailleerde en precieze hoogtegegevens: van elke vierkante meter is op een aantal punten bekend wat de hoogte is met een nauwkeurigheid van ongeveer 5cm. Gebouwen die nadat de hoogtegegevens zijn verzameld zijn gebouwd, zijn niet zichtbaar in de zonatlas.

Achtergrondinformatie

De werking van de zonatlas is afhankelijk van OpenStreetMap project (c) (OpenStreetMap contributors, CC-BY-SA), waarop onze bewerkingen zijn geprojecteerd. De provincie en de gemeenten en tetraeder dragen geen verantwoordelijkheid voor OpenStreetMap. Aan de zonatlas kunnen geen rechten worden ontleend.

OpenStreetMap: Data van OpenStreetMap – Geplaatst op ODbL

De zonatlas is geschikt voor alle moderne browsers en is te bekijken op alle mobiele produkten.

Technische realisatie

Zonatlas NL B.V.
http://www.zonatlas.nl

Comments are closed.