Stap voor stap hulp bij zonnepanelen op jouw dak.

Welkom op de zonatlas van de gemeente Hoorn. De website waarop je met een paar klikken kunt zien of jouw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie.

De zonatlas berekent betrouwbare gegevens over de mogelijkheden voor zonnepanelen op jouw dak. Je ziet ook direct wat het kost en wat de zonnepanelen kunnen opleveren. Je kunt gemakkelijk de zien wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie. Denk bijvoorbeeld ook aan je eigen verbruik, een electrische auto of de mogelijkheden voor een zonneboiler.

De zonatlas heeft voor alle daken in de gemeente berekend hoeveel zonnestroom we op de daken kunnen opwekken. Overweegt je om samen met jouw buurtgenoten offertes voor de aanschaf van zonnepanelen aan te vragen? Op de kaart kun je zien welke daken in de buurt geschikt zijn.

Duurzaam Bouwloket helpt je verder

Heb je praktische vragen over het installeren van zonnepanelen? Neem dan contact op met het Duurzaam Bouwloket voor gratis en onafhankelijk advies via:
telefoonnummer: 072-743 39 56. Voor algemene informatie over duurzaamheidsservices zie Duurzaam Bouwloket | Hoorn of heb je vragen of op zoek naar persoonlijk advies? Ga direct naar: Een vraag stellen | Duurzaam Bouwloket

Samen meer schone energie opwekken in onze gemeente: doet je ook mee?

Houdt u er rekening mee dat de resultaten van de zonatlas voor u een eerste scan zijn, maar niet zijn gemaakt om professioneel advies door een erkende installateur te vervangen. Aan de zonatlas kunnen geen rechten worden ontleend.

Zonatlas op LinkedIn
Zonatlas op Facebook
Zonatlas op Twitter

Comments are closed.