Veel daken zijn geschikt voor het opwekken van zonne-energie.

Uw dak ook?

Welkom op de zonatlas Haarlemmermeer. Vul je adres in en je ziet direct of je dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen én wat zonnepanelen jou kunnen opleveren. Want stroom van de zon is niet alleen schoon, je wekt zelf je eigen energie op én het spaart geld!

De zonatlas Haarlemmermeer is mogelijk gemaakt door Tegenstroom. Tegenstroom is het lokale Haarlemmermeerse energiebedrijf, opgericht door de gemeente. Wij leveren groene stroom en gas aan bewoners, bedrijven en organisaties. Tegenstroom heeft geen financieel winstoogmerk. Winst wordt, na aftrek van de organisatiekosten, geïnvesteerd in lokale opwekking van schone energie. Ons doel is om zoveel mogelijk energie lokaal op te wekken. Om te beginnen op ons eigen dak. Lekker dichtbij én het loont.

Zonnepanelen op je dak, wat moet je doen? Vul je adres in en kijk of jij ruimte hebt.
(kan ook van bedrijf of sportvereniging!)

  • Heb je ruimte en wil je ze zelf kopen? Vraag dan offertes aan bij verschillende (lokale) installateurs. Woon je in een huurwoning van Ymere, dan kunnen wij misschien panelen voor je regelen. Klik hier voor meer informatie.
  • Heb je ruimte, maar geen geld om ze te kopen? Meld  je dan aan voor de nieuwsbrief van Tegenstroom. Wij zijn namelijk bezig met een nieuwe actie waarbij particuliere huiseigenaren een complete installatie kunnen huren. Je bespaart op je energienota vanaf dag 1! De actie start begin 2015. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief
  • Helaas, geen geschikt dak? Stap dan nu over van je huidige energieleverancier naar Tegenstroom. Dan werk je samen met ons mee aan meer schone energie in de polder. Direct overstappen? Klik hier!

andreaBen je voor meer schone energie en meer onafhankelijkheid van andere, vaak verre landen? Stap dan nu over op Tegenstroom. Ook als je zonnepanelen neemt, dan neem je de rest van je stroomverbruik én gas  af van Tegenstroom. Wij regelen de overstap, wel zo makkelijk! Kijk op  www.tegenstroom.nl en laat je verrassen door de prijs!

Wij wensen je veel zonplezier!

Andrea van de Graaf


 

Zonatlas op LinkedIn Zonatlas op Facebook Zonatlas op Twitter

 

Houdt u er rekening mee dat de resultaten van de zonatlas voor u een eerste scan zijn, maar niet zijn gemaakt om professioneel advies door een erkende installateur te vervangen. Aan de zonatlas kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Comments are closed.