Veel Bloemendaalse daken zijn geschikt voor het opwekken van zonne-energie. Uw dak ook?

Welkom op de interactieve zonatlas van Bloemendaal. De website waarop u in één oogopslag kunt zien of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie.

Daarnaast kunt u door middel van een rekenmodule snel uitrekenen, welke voordelen een investering in zonnepanelen voor u heeft en wat het u eventueel kan opleveren. Door op uw dak te klikken in de zonatlas kunt de standaardberekeningen aanpassen aan uw eigen situatie en stroomverbruik.

De afgelopen tijd is de prijs van zonnepanelen flink gedaald. Er zijn diverse (lokale) collectieve inkoopacties. Hierdoor zijn zonnepanelen een buitengewoon rendabele investering geworden.

De Bloemendaalse zonatlas brengt in kaart hoeveel zonne-energie we op de Bloemendaalse daken kunnen opwekken. Op de kaart kunt u ook zien welke daken in uw buurt geschikt zijn. Zo wordt deelname aan een collectieve inkoopactie nog eenvoudiger. Verder vindt u op deze site waardevolle links naar aanverwante sites.

Samen meer schone energie opwekken in Bloemendaal: doet u ook mee?

Wij wensen u veel zonneplezier!

Houdt u er rekening mee dat de resultaten van de zonatlas voor u een eerste scan zijn, maar niet zijn gemaakt om professioneel advies door een erkende installateur te vervangen. Aan de zonatlas kunnen geen rechten worden ontleend. 

Comments are closed.