Veel daken zijn geschikt voor het opwekken van zonne-energie. Uw dak ook?

Welkom op de zonatlas van onze gemeente Berkelland. De website waarop u in één oogopslag kunt zien of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie.

De zonatlas berekent accuraat, onafhankelijk en met actuele gegevens wat een investering in zonnepanelen u kan opleveren. U kunt de standaardberekening aanpassen aan uw eigen situatie. Wilt u weten met welke financiele mogelijkheden de gemeente Berkelland u kan ondersteunen bij de aanschaf van zonnepanelen óf wilt u weten wat er mogelijk is als uw gebouw een monument is ? Kijk dan bij Vraag en antwoord zonne-energie in mijn gemeente.

De zonatlas heeft voor alle* daken in de gemeente berekend hoeveel zonnestroom we op de daken kunnen opwekken. Overweegt u om samen met uw buurtgenoten offertes voor de aanschaf van zonnepanelen aan te vragen? Op de kaart kunt u zien welke daken in uw buurt geschikt zijn.

Op deze site vindt u verder waardevolle links naar relevante websites waar u meer informatie vindt als u aan de slag wilt met het opwekken van duurzame energie en energiebesparing. Wist u dat zonnepanelen op dit moment vaak meer opleveren dan uw geld op een spaarrekening te laten staan?. Wist u dat u voor duurzame (ver-)bouw energiebesparing, het comfortabeler, levensloop bestendig en gezonder maken van uw gebouw/woning in de regio Achterhoek terecht kunt bij de www.verduursaamenergieloket.nl? Wist u dat u voor collectieve duurzame energieopwekking terecht kunt bij de Achterhoekse Groene Energie Maatschappij?

Samen meer schone energie opwekken in onze gemeente: doet u ook mee?
Wij wensen u veel zonneplezier!

.

Houdt u er rekening mee dat de resultaten van de zonatlas voor u een eerste scan zijn, maar niet zijn gemaakt om professioneel advies door een erkende installateur te vervangen. Aan de zonatlas kunnen geen rechten worden ontleend.

Zonatlas op LinkedIn Zonatlas op Facebook Zonatlas op Twitter

Comments are closed.