Veel Veerse daken zijn geschikt voor het opwekken van zonne-energie. Uw dak ook?

Beste bezoeker,

Welkom op de zonatlas van de gemeente Veere.

Op deze website ziet u een overzicht van alle woningen in de gemeente Veere. Door middel van kleuren kunt u in één oogopslag zien of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie. De standaardgegevens op de website kunt u eenvoudig aanpassen aan uw eigen situatie. Zo kunt op een snelle manier zien of zonne-energie intressant voor u is.

Besluit u naar aanleiding van uw bezoek aan de zonatlas om zonnepanelen aan te schaffen of dit samen met de buurt te gaan doen? Dan raad ik u aan een definitieve berekening door een vakman te laten maken.

Veere energieneutraal

De gemeente Veere heeft de ambitie om in 2050 energieneutraal te zijn. Dat wil zeggen dat we als gemeente niet meer energie gebruiken dan we duurzaam opwekken. Dit lukt alleen als inwoners, bedrijven, scholen en instellingen allemaal meewerken. Zonne-energie biedt voor Veere momenteel de beste kans om zelf duurzame energie op te wekken.

Ook heeft de gemeente Veere de stimuleringslening 'Duurzame particuliere woningverbetering'. Voor meer informatie: website Veere

Veere is het meest zonnige puntje van Nederland dus de beste plaats voor zonne-energi. Pak deze kans!!

Met vriendelijke groet,

J. Melse

Wethouder Duurzaamheid

Op deze website vind u verder waardevolle links naar relevante websites waar u meer informatie vindt als u aan de slag wilt met het opwekken van duurzame energie en energiebesparing.

Houdt u er rekening mee dat de resultaten van de zonatlas voor u een eerste scan zijn, maar niet zijn gemaakt om professioneel advies door een erkende installateur te vervangen. Aan de zonatlas kunnen geen rechten worden ontleend.

Zonatlas op LinkedIn Zonatlas op Facebook Zonatlas op Twitter

Comments are closed.