Profiteer meer van zon! Veel Puttense daken zijn geschikt voor het opwekken van zonne-energie! Uw dak ook?

Welkom op de interactieve zonatlas van gemeente Putten. De website waarop u in één oogopslag kunt zien of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie.

De zonatlas berekent accuraat, onafhankelijk en met actuele gegevens wat een investering in zonnepanelen u kan opleveren. Door op uw dak te klikken kunt u de standaardberekening aanpassen aan uw eigen situatie en stroomverbruik.

Haal de zon in huis!

De afgelopen tijd is de prijs van zonnepanelen flink gedaald. Daarom zijn zonnepanelen zijn een buitengewoon rendabele investering geworden. De Puttense zonatlas maakt het dakeigenaren zo makkelijk mogelijk om aan onafhankelijke informatie over de geschiktheid van daken te komen. Daarnaast krijgt u inzicht in de kosten en terugverdientijd. Op de kaart kunt u ook zien welke daken in uw buurt geschikt zijn. Zo wordt deelname aan een collectieve inkoopactie nog eenvoudiger. Het opwekken van zonne-energie op eigen daken levert naast een besparing op uw energierekening ook een bijdrage aan een duurzame toekomst op.

Op deze site vindt u verder waardevolle links naar relevante websites waar u meer informatie vindt als u aan de slag wilt met het opwekken van duurzame energie en energiebesparing.

Samen meer schone energie opwekken in Putten: doet u ook mee?
Wij wensen u veel zonneplezier!

Vragen?

Heeft u inhoudelijke vragen bij het gebruik van de zonatlas? Kijk dan eerst in de rubriek Vraag en Antwoord of uw vraag erbij staat. Zoniet, bel dan gerust de Gemeente Putten (0341 359 611) en vraag naar de Zonatlas Helpdesk.

Houdt u er rekening mee dat de resultaten van de zonatlas voor u een eerste scan zijn, maar niet zijn gemaakt om professioneel advies door een erkende installateur te vervangen. Aan de zonatlas kunnen geen rechten worden ontleend.

Zonatlas op LinkedIn Zonatlas op Facebook Zonatlas op Twitter

Comments are closed.